Effektivisera ert budget- & prognosarbete

Behöver du ett verktyg för operativ och finansiell planering? Där du kan planera och effektivisera budgetarbetet​ samt arbeta mer datadrivet?

Behöver ni ser över era processer och verktyg för operativ och finansiell planering?

Operativ och finansiell planering är A och O i en verksamhet. I en mindre organisation behövs snabba och enkla processer. I större organisationer ett krävs processer som stödjer ett mer distribuerat arbete samt stöd för workflow och samarbete. Ett verktyg som Excel och Power BI ger ett mindre bolag ett tekniskt stöd. Vi ser till att ni hittar effektiva processer samt verktyg för ert budgetarbete, prognosarbete och finansiella planering.
Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det går till att införa nya processer och verktyg?

Härligt! Hör av dig till oss så berättar vi mer om processer och verktyg som vi tycker är viktiga. Samt hur vi säkerställer trygga projekt tillsammans med våra kunder.

Vårt erbjudande

Automatisera och förbättra ert beslutstöd – Business Intelligence

Öka insikterna om er verksamhet. Samla in och kombinera data från flera system för mätbarhet och insikter.

Ta steget mot en datadriven organisation

Öka organisationens insikter om verksamheten genom tillgång och förståelse för data. Vi hjälper er organisation att ta nästa steg mot en datadriven organisation.

Effektivisera ert budget- & prognosarbete

Bli datadriven i ert arbete med budget och prognos. Processer och verktyg för att planera och effektivisera budgetarbetet i samarbete med verksamheten.

Konsulttjänster

Vi har affärskonsulter, utvecklare och arkitekter som kan hjälpa er med integrationer, utveckling, strategier och förvaltning.

Support & Förvaltning

Två viktiga delar för en långsiktig och hållbar investering. Vi erbjuder support och förvaltning av era befintliga lösningar inom Microsoft BI-plattform.