Konsulttjänster

Vi har affärskonsulter, utvecklare och arkitekter som kan hjälpa er med integrationer, utveckling, strategier och förvaltning. Kontakta oss för mer information.

Konsulter med stor verksamhetskunskap

Våra konsulter har en blandat bakgrund men med en sak gemensam: verksamhetskunskap. Vi har tillsammans flera år av erfarenhet från bransher som retail, vård och omsorg samt tillverkande industri. Samt erfarenhet från organistionsdelar som försäljning, marknadsföring, ekonomi och ledning.

Vårt team med konsulter har fokus på Microsoft BI-plattform och Azures molntjänster kopplat till BI och analys. Vi erbjuder konsulter på heltidsuppdrag men även för deltid och deltagande i projekt med experties och kunskap.

Kontakta oss

Vill du veta mer, tveka inte att ta kontakt?

Härligt! Hör av dig till oss så kan du berätta mer om era behov för er organisation.

Vårt erbjudande

Automatisera och förbättra ert beslutstöd – Business Intelligence

Öka insikterna om er verksamhet. Samla in och kombinera data från flera system för mätbarhet och insikter.

Ta steget mot en datadriven organisation

Öka organisationens insikter om verksamheten genom tillgång och förståelse för data. Vi hjälper er organisation att ta nästa steg mot en datadriven organisation.

Effektivisera ert budget- & prognosarbete

Bli datadriven i ert arbete med budget och prognos. Processer och verktyg för att planera och effektivisera budgetarbetet i samarbete med verksamheten.

Konsulttjänster

Vi har affärskonsulter, utvecklare och arkitekter som kan hjälpa er med integrationer, utveckling, strategier och förvaltning.

Support & Förvaltning

Två viktiga delar för en långsiktig och hållbar investering. Vi erbjuder support och förvaltning av era befintliga lösningar inom Microsoft BI-plattform.