Support & Förvaltning

Två viktiga delar för en långsiktig och hållbar investering. Vi erbjuder support och förvaltning av era befintliga lösningar inom Microsoft BI-plattform. Kontakta oss så tar vi en dialog om vad ni behöver.

Dynamisk support och förvaltning

En helhetslösning inom Business Intelligence behöver löpande förvaltning av integrationsflöden och analysplattformar samt support till slutanvändarna. Beroende på hur arkitekturen ser ut och komplexitet blir förvaltningen en mer eller mindre kännbar faktor över tid. Det finns olika sätt att förvalta en datalagerlösning, man kan välja att hantera all form av drift och support internt eller så outsourcas den löpande driften eller hela datalagret till en extern part.

GreatStep erbjuder löpande förvaltning/övervakning och ser till att ni kan fokusera er tid på vidareutveckling och innovation. Vi erbjuder supportdesk, övervakning, felsökning och aktiv förvaltning av intergrationer och plattformar.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan stötta er organisation?

Härligt! Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Vårt erbjudande

Automatisera och förbättra ert beslutstöd – Business Intelligence

Öka insikterna om er verksamhet. Samla in och kombinera data från flera system för mätbarhet och insikter.

Ta steget mot en datadriven organisation

Öka organisationens insikter om verksamheten genom tillgång och förståelse för data. Vi hjälper er organisation att ta nästa steg mot en datadriven organisation.

Effektivisera ert budget- & prognosarbete

Bli datadriven i ert arbete med budget och prognos. Processer och verktyg för att planera och effektivisera budgetarbetet i samarbete med verksamheten.

Konsulttjänster

Vi har affärskonsulter, utvecklare och arkitekter som kan hjälpa er med integrationer, utveckling, strategier och förvaltning.

Support & Förvaltning

Två viktiga delar för en långsiktig och hållbar investering. Vi erbjuder support och förvaltning av era befintliga lösningar inom Microsoft BI-plattform.