Kom igång med analys av er verksamhet. Få överblick över verksamhetens ekonomi och analysera KPI:er. Insights från GreatStep är baserat på Power BI, som ger er ett modernt och mobilanpassat verktyg för snabbare insikter.

Insights för Fortnox

GreatSteps app, Insights, ger er tillgång till ett av de bästa analysverktygen, Microsoft Power Bi. Insights innehåller en standardrapport med de vanligaste KPI:er och informationen som ni behöver: försäljning, kunder, result- och balansrapport och kassalikviditet m.m. Data hämtas från Fortnox kontinuerligt och era rapporter uppdateras automatiskt.

Rapporterna i Insights kan anpassas efter era krav samt även inkludera data från andra system. Kontakta GreatStep för att veta mer om koppling mot andra system.

Varför Insights

Kraftfullt analysverktyg i molnet

Insights ger er organisation tillgång till ett molnbaserat, modernt och mobilanpassat verktyg för analyser av hela er verksamhet.

Demokratisera ert data

Med användarvänligt och enkelt gränssnitt ger Insights tillgång till insikter som enkelt kan anpassas och distribueras till hela er organisation.

E-handel

Med Insights finns möjlighet att hämta data från flera datakällor. Kombinera information från Fortnox med information från t.ex. ert e-handelssystem så som WooCommerce eller Shopify.

Verksamhetssystem

Med Insights finns möjlighet att hämta data från t.ex. projektverktyg eller andra verksamhetssystem. Detta kan sedan analysera tillsammans med data från Fortnox.

Fortnox med Microsoft Power BI

Datadrivna beslut med Microsoft Power BI integration

Microsoft Power BI kombinerar moderna interaktiva visualiseringar med inbyggda marknadsledande datafrågor och modellering. Med uppföljning, analys och rapportering i Power BI får ni tillsammans med Fortnox en bra överblick över er ekonomi.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Insights för Fortnox?

Härligt! Hör av dig till oss så berättar vi mer om processer och verktyg som vi tycker är viktiga. Samt hur vi säkerställer att ni får en framtidssäker lösning för analys.

Kontaktperson

Kontakta Claes för mer information om hur er organisation kan använda Insights