Ta steget mot en mer datadriven organisation

Verksamhetsstyrning och uppföljning baserat på insamlade data och KPI:er. Kom igång med er förändring till en mer datadriven kultur.

Behöver ni ha ett bättre underlag för era beslut i verksamheten?

För att bli mer datadriven krävs emellertid mer än teknik och hantering av data. Det krävs också ett stort engagemang från företagsledare för att ändra tankesätt och skapa en datadriven kultur i företaget. Men var ska man börja? Det finns flera vägar att gå om man har ambitionen att bli mer datadriven. Allt ifrån ”full gas” och implementera ett datadrivet arbetssätt i hela organisationen eller välja ut en affärsenhet/ funktion med ett affärsproblem eller affärsmöjlighet och göra ett pilotprojekt. Vi rekommendera det sistnämnda där man först testar att bli mer datadriven innan man skalar upp på hela affärsenheten eller hela organisationen.

Vilka KPI:er behöver ni i er verksamhet?

Ladda ner vår Business Intelligence Canvas
för att komma igång med era KPI:er

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det går till att införa nya processer och verktyg?

Härligt! Hör av dig till oss så berättar vi mer om processer och verktyg som vi tycker är viktiga. Samt hur vi säkerställer trygga projekt tillsammans med våra kunder.

Vårt erbjudande

Automatisera och förbättra ert beslutstöd – Business Intelligence

Öka insikterna om er verksamhet. Samla in och kombinera data från flera system för mätbarhet och insikter.

Ta steget mot en datadriven organisation

Öka organisationens insikter om verksamheten genom tillgång och förståelse för data. Vi hjälper er organisation att ta nästa steg mot en datadriven organisation.

Effektivisera ert budget- & prognosarbete

Bli datadriven i ert arbete med budget och prognos. Processer och verktyg för att planera och effektivisera budgetarbetet i samarbete med verksamheten.

Konsulttjänster

Vi har affärskonsulter, utvecklare och arkitekter som kan hjälpa er med integrationer, utveckling, strategier och förvaltning.

Support & Förvaltning

Två viktiga delar för en långsiktig och hållbar investering. Vi erbjuder support och förvaltning av era befintliga lösningar inom Microsoft BI-plattform.