AI-comply

Vill du vara säker på att din AI är laglig, etisk och ansvarsfull? Då behöver du AI-Comply, en innovativ tjänst som hjälper dig att bedöma och dokumentera dina AI-system enligt EU:s nya AI-förordning.

AI-Comply analyserar dina AI-system och klassificerar dem utifrån den risk de utgör för användare och samhälle. Sedan ger den dig tydliga rekommendationer om hur du kan minska riskerna och uppfylla de lagliga kraven.

AI-Comply hjälper dig också att skapa en transparent och spårbar dokumentation av dina AI-system, som du kan visa upp för myndigheter, kunder och intressenter.

Med AI-Comply kan du vara trygg med att din AI är i linje med EU:s värderingar och regler, och att du kan dra nytta av AI:s fulla potential utan att äventyra din trovärdighet eller konkurrenskraft.

Vårt erbjudande

Automatisera och förbättra ert beslutstöd – Business Intelligence

Öka insikterna om er verksamhet. Samla in och kombinera data från flera system för mätbarhet och insikter.

Ta steget mot en datadriven organisation

Öka organisationens insikter om verksamheten genom tillgång och förståelse för data. Vi hjälper er organisation att ta nästa steg mot en datadriven organisation.

Effektivisera ert budget- & prognosarbete

Bli datadriven i ert arbete med budget och prognos. Processer och verktyg för att planera och effektivisera budgetarbetet i samarbete med verksamheten.

Konsulttjänster

Vi har affärskonsulter, utvecklare och arkitekter som kan hjälpa er med integrationer, utveckling, strategier och förvaltning.

Support & Förvaltning

Två viktiga delar för en långsiktig och hållbar investering. Vi erbjuder support och förvaltning av era befintliga lösningar inom Microsoft BI-plattform.