VI VET VÄGEN MOT EN MER DATADRIVEN ORGANISATION​

Greatstep Business Intelligence

GreatStep Business Intelligence AB är ett relativt nystartat företag, men vi består av erfarna konsulter med olika bakgrund. Vi tror verkligen på den datadrivna organisationen som en framgångsfaktor för företag. Vi hjälper våra kunder med insamling av data, bygga datalager och visualisering. 

Namnet ”GreatStep” kommer av att vi vill hjälpa företag att ta ”bra steg” mot att bli mer datadrivna. Vi förordar att man tar små men bra steg framåt hela tiden.

 

Vi vet vägen mot en mer datadriven organisation

Vi har valt att enbart specialisera oss på applikationen Microsoft Power BI. Power BI är ett fantastiskt verktyg för organisationen. En bra uppbyggt datalager kan användas på ett mycket bra sätt av organisationen med hjälp av Power BI och dess verktyg. 

Men även guidning om hur ni kan arbeta i organisationen för att skapa intresse och gå mot att bli ett mer  datadrivet företag. 

Vi har erfarenhet av att bygga lösningar från flera branscher exempelvis jurist, hälsa och sjukvård, fastighet, transport, retail, konsult och resebranschen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det går till att införa nya processer och verktyg?

Härligt! Hör av dig till oss så berättar vi mer om processer och verktyg som vi tycker är viktiga. Samt hur vi säkerställer trygga projekt tillsammans med våra kunder.