AI-compliance och Business Intelligence

Om oss

Vi har skaffat oss mångårig erfarenhet och kompetens genom att jobba med bolag som ligger i framkant vad gäller AI och som har enorma mängder data om sina kunder.

Vi har kompetens att analysera dina AI-system och klassificerar dem utifrån den risk de utgör för användare och samhälle. Sedan ger vi tydliga rekommendationer om hur du kan minska riskerna och uppfylla de lagliga kraven.

Vi har kompetens att hjälpa företag att bygga upp tillgång till sin data och göra det möjligt för dem att fatta datadrivna beslut.

Vi tror på att företag kan dra nytta av AI:s fulla potential utan att äventyra sin trovärdighet eller konkurrenskraft.

Vi tror också på den datadrivna organisationen som en framgångsfaktor för företag. 

Namnet ”GreatStep” kommer av att vi vill hjälpa företag att ta ”bra steg” mot ne framtid med AI och att bli mer datadrivna. Vi förordar att man tar små men bra steg framåt hela tiden.

Vår mission

 

 

GreatSteps mål är att göra det enkelt för ert företag att inte bara efterleva den nya AI-lagen utan också att ligga i framkant när det gäller etisk och ansvarsfull användning av AI.

På GreatStep är vårt uppdrag att hjälpa små- och medelstora företag att bygga en datadriven kultur, att vinna och upprätthålla konkurrensfördelar på dagens marknad. 

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det går till att införa nya processer och verktyg?

Härligt! Hör av dig till oss så berättar vi mer om processer och verktyg som vi tycker är viktiga. Samt hur vi säkerställer trygga projekt tillsammans med våra kunder.