VI HJÄLPER FÖRETAG ATT BYGGA UPP TILLGÅNG TILL SIN DATA OCH GÖR DET MÖJLIGT FÖR DEM ATT FATTA DATADRIVNA BESLUT

Om oss

Vi hjälper små- och medelstora företag att bygga upp tillgång till sin data och gör det möjligt för dem att fatta datadrivna beslut.

Vi tror verkligen på den datadrivna organisationen som en framgångsfaktor för företag. 

Namnet ”GreatStep” kommer av att vi vill hjälpa företag att ta ”bra steg” mot att bli mer datadrivna. Vi förordar att man tar små men bra steg framåt hela tiden.

 

Vår mission

 

På GreatStep är vårt uppdrag att hjälpa små- och medelstora företag att bygga en datadriven kultur, att vinna och upprätthålla konkurrensfördelar på dagens marknad. 

Vi gör detta genom att konsultera, utveckla och stödja innovativa dataanalyslösningar med hjälp av toppmodern molnteknik.

Våra värderingar

Människor först:

Vi tänker på våra kunder som människor, inte bara som ett företag. Vi tror på att bygga långsiktiga partnerskap med våra kunder och få våra team att arbeta tillsammans i synergi.

Arbeta med inte för:

Vi har inte en öppen dörrpolicy, vi har en ”ingen dörr” -policy. Vårt team är involverat i varje nyckelbeslut med kunden, så vi kan ge råd och hjälpa dem att uppnå mer.

Ärlighet och transparens:

Vi är stolta över att vara ett företag som står vid de råd vi ger. Vi är människor som verkligen tycker om att komma till jobbet varje dag och leverera fantastiska projekt.

Ge något tillbaka:

Vi stödjer välgörenhetsorganisationer eller arbetar ideellt i exempelvis idrottsföreningar som ligger oss varmt om hjärtat, eftersom vi alltid letar efter sätt att ge något tillbaka.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det går till att införa nya processer och verktyg?

Härligt! Hör av dig till oss så berättar vi mer om processer och verktyg som vi tycker är viktiga. Samt hur vi säkerställer trygga projekt tillsammans med våra kunder.