Microsoft Azure

Maximal flexibilitet med Microsoft Azure

Microsoft Azure

Idag använder flera av GreatSteps kunder Microsoft Azures molntjänster för datalagring och dataanalys. Azures molnplattform innehåller över 200 produkter och molntjänster. Oftast tillsammans med Power BI som visualiserings- och delningsverktyg skapas möjligheten att bygga en helt skalbar och hållbar analys- och dataplattform.

Som en Microsoft Cloud Solution Provider fokuserar GreatStep starkt på Azure Datatjänster. GreatStep ger dig råd om alla datarelaterade tjänster på Azure och tillsammans tar vi fram vilka tjänster som passar ditt företag bäst och hur de passar in i er strategi.

Varför Microsoft Azure

Betala endast för det du använder

Om du bestämmer dig för att använda programvara i molnet, betalar du bara för det du verkligen använder. Beroende på vilken tjänst du köper utarbetar vi ett flexibelt och anpassat faktureringsschema, per månad, per kvartal eller per år.

Kom igång direkt

Är du intresserad av en viss applikation, men vill du undvika långvariga implementeringar? Genom att välja molnet så finns tjänsterna redan tillgängliga. Vi hjälper dig att komma igång och driftssätta lösningen.

AI & Machine Learning

Vill du använda maskininlärning och artificiell intelligens för att få ut mer av dina data? Vi ser till att din IT-miljö blir ännu smartare. Vi ger råd och support under processen vad som finns för möjligheter anpassat efter din verksamhet.

Support & Förvaltning

Har du en fråga eller har det uppstått ett problem? Vi gör mer än bara att hjälpa till med att konfigurera molntjänsten. Anslut din Azure-lösning till vår servicedesk för förvaltning och support.

Kontaktperson

Kontakta Claes för mer information om hur er organisation kan använda Azure