Transformera juristbyrån och bli mer datadriven

Nya verktyg för att styra verksamheten​

Behöver ni förenkla er rapportering, kanske även rapportera offtare?

Det nya normalläget för en juristbyrå kommer att se mycket annorlunda ut jämfört med idag. Enligt McKinsey kan exempelvis en juristassistents arbete till 94% automatiseras genom maskininlärning och AI inom 10 år.

För att en juristbyrå ska lyckas i den förändring som man står inför och den utveckling som krävs i vad och hur man styr sin verksamhet. Det handlar helt enkelt om att transformera sin byrå mot att bli mer datadriven juristbyrå, dvs en byrå som tar beslut baserat på data och inte på magkänsla.

Fördelar med Power BI vs Excel

Automatiserat

Data kan hämtas automatiskt med Power BI och affärsregler anpassar data från olika system.

Self Service

Power BI verktyget ger möjlighet för Controllers att fokusera på innehållet och skapa anpassade rapporter.

Koppling till Dynamics

Power plattformen har färdiga kopplingar till delarna i Dynamics.

POWER BI

Mer och mer data lagras av företag och organisationer och att fatta datadrivna beslut blir mer och mer en nödvändighet för alla organisationer av alla storlekar eller branscher. Med hjälp av Power BI som ingår i Microsoft Power Platform, kan GreatSteps konsulter hjälpa till att uppnå detta. Power BI är idag en av marknadens ledande plattformar för beslutsstöd. Oavsett om du står inför beslutet att börja använda Power BI eller är en avancerad användare kan vi hjälpa dig på vägen. Förutom vår expertis så är GreatStep duktiga pedagoger också.

Kontaktperson

Kontakta Claes om du vill veta mer om hur vi jobbar med juristbyråer