Varför Power BI?

För att utveckla sin verksamhet, måste små och medelstora svenska företag bli mer datadrivna, dvs ta beslut baserat på data istället för magkänsla.

Microsoft Power BI är en del av Microsoft Power plattform och en lösning för business intelligence. Power BI kan användas i liten skala, fristående.  Men även som en del i en större business intelligence lösning.

Demokratisera din data

En av nycklarna för att bli datadriven är att tillgängliggöra och demokratisera data som ger insikter. Power BI ger möjlighet att distribuera och publicera rapporter och dashboards till din organisation. Både via webben, mobilen och integrerat i befintliga system eller intranät.

Börja i liten skala

Med Power BI kan börja i liten skala och snabbt få ett resultat i form av rapporter och visualiseringar. Dessa ger tillgång till data och ger dig nya insikter om din verksamhet. Man kan med fördel starta igång genom att fokusera på en eller några delar av verksamheten.

Börja att samla data från ett par av era system och ta fram visualiseringar på rapporter med KPIer som ni använder er av idag. För att snabbt komma igång så använd GreatStep Business Intelligence för att sätta upp logiken i Power BI så att det blir rätt från början.

Det går snabbt att räkna hem kostnaden för detta i form av att slippa göra dessa rapporter manuellt fortsättningsvis, minskade felaktigheter i rapporterna, få tillgång till rapporter i realtid m.m.

5 enkla steg

Ladda gärna ner broschyren 5 enkla steg mot att bli mer datadriven för att läsa mer om hur man kan komma igång snabbt.

Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer, inte minst om hur du kan Kick-starta din Business Intelligence lösning på ett enkelt och oerhört kostnadseffektivt sätt med hjälp av Power BI.